Sprawdzenie SKODY

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ricky928
    Classic
    • 2011
    • 1

Sprawdzenie SKODY

marlena, ja jestem otwarty na propozycje,chyba na tyle mnie znasz,więc podaj konkrety i do dzieła
    Dominik raczej żal.pl :diabelski_usmiech
  • zwojda
    Classic
    • 2010
    • 1

Sprawdzenie SKODY

Witam.

Mam pytanie.
    Chcę kupić SKODĘ OCTAVIĘ.
    Była trochę walnięta z przodu.
    Zanim dokonam zakupu chciałbym wszystko w niej sprawdzić czy jest zrobione dobrze, czy mechanicznie w porządku, itp.
    Czy możecie polecić jakiś zakład z okolic Skierniewic lub Łodzi.
    Będę wdzięczny.

Pozdrawiam.

Komentarz

• firmek
      Rider
      • 2008
      • 477

ASO Bednarek (Szczecinska, tel do serwisu: 42 613-07-00 wew. 61) - chociaz nie wiem czy tam robia sprawdzenie auta przed zakupem ale serwis ma dobra opinie. Z uwagi, ze jest to ASO moze beda mogli sprawdzic i udostepnic Ci historie serwisowa auta.
      Kiedys polecano mi tez Nastapol na Kasprzaka - maja chyba usluge sprawdzenia auta przed zakupem.

Komentarz

• eroberto1
        Rider
        • 2010
        • 350

Bednarek Ci zrobi przedzakupowy albo zimny w lodzi co do historii to musisz byc z wlascicielem zeby uzyskac info o historii i to najlepiej w serwisie w ktorym auto bylo przegladane, ja u Bednarka nic sie nie dowiedzialem bo samochod serwisowany w autowimar.
        2.0 TDI BKD http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=39508

Komentarz

• FIlip
          Classic
          • 2010
          • 4

Ja ci polecam z Warszawy jedz do auto-wimar lub auto wimar centrum sam tam serwisuje moja octavie jest jak najberdziej ok.
          Filip

Komentarz

• delanopl
            Elegance
            • 2009
            • 831

FIlip, są pewne zasady na tym forum, patrz dział: Regulamin :evil:

Komentarz

• Purchawa
              Admin
              S_OCP Member
              • 2004
              • 8007

Mialem przyjemnosc z Wimarem w alejach i to najgorsze ASO z jaki mialem kiedykolwiek do czynienia. :evil:
              Sprawa oparla sie nawet o SAP, w archiwum mozna znalezc opis.
              "...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
              Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"

STOP ECO-TERRORISM!

Komentarz

• loru
                RS
                S_OCP Member
                • 2007
                • 4286
                • Octavia II (1Z3)
                • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

zwojda,
                zerknij tutaj http://www.vag.com.pl/pl,183 to jest warsztacik kolego MenIB z forum http://leonclub.pl/forum/profile.php...wprofile&u=235 być może poleci jakiś warsztat/osobę która przetrzepie furę na "wylot", jest z Łodzi więc pewnie wie gdzie co i jak.
                O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

• sebkuch
                  Classic
                  • 2011
                  • 5

Bednarek zszedł na psy...

Zamieszczone przez firmek
                  ASO Bednarek (Szczecinska, tel do serwisu: 42 613-07-00 wew. 61) - chociaz nie wiem czy tam robia sprawdzenie auta przed zakupem ale serwis ma dobra opinie. Z uwagi, ze jest to ASO moze beda mogli sprawdzic i udostepnic Ci historie serwisowa auta.
                  Kiedys polecano mi tez Nastapol na Kasprzaka - maja chyba usluge sprawdzenia auta przed zakupem.
                  Bednarek to nie to co kiedyś, teraz to tylko cwaniacka i źle zarządzana firma, a właścicielowi wydaje się, że jedzie dalej na swojej renomie...Co lepsi dawno już uciekli stąd ciągłe nowe twarze głównie w serwisie. To powinno dać do myślenia.

Komentarz

• domino_EL
                    Ambiente
                    • 2009
                    • 204

sebkuch, a widzisz drogi kolego , ja z kolei przez 2 lata kontaktu z nimi, zlego slowa nie moge powiedziec,

nvm , nie chodzi w tym watku o opinie o danym serwisie , kolega zwojda, pytal gdzie moze dokonac przejrzenia przedzakupowego , w kazdym badz razie , w ASO Bednarek (Szczecinska, tel do serwisu: 42 613-07-00 wew. 61) jak to napisal firmek, robia to na 100% ,

pzdr
                    ..... >>> JEŻELI ZA PIERWSZYM RAZEM CI SIĘ NIE POWIEDZIE, TO SKOKI SPADOCHRONOWE NIE SĄ DLA CIEBIE <<<<< ....

Komentarz

Pracuję...